ProTeacher Community - Reply to Topic




Home Join Now Search My Favorites
Help


Post Your Reply!

Caroltn4's Message:

My pens did this when I switched from a Vista to a Windows 7. I just updated the software and drivers, and it worked for me again! You might try that if you haven't done it yet.

Members have more posting options! Sign Up Free!
Random Teacher Question
Name:
Type a guest name (or sign up for a free account)
Descriptive Title (Please do type a title):
  
Message:

Additional Options
Not a member? See the great features you're missing
Did you know? ProTeacher is a FREE service

Discussion Review (newest messages first)
Caroltn4 10-05-2013 05:38 PM

My pens did this when I switched from a Vista to a Windows 7. I just updated the software and drivers, and it worked for me again! You might try that if you haven't done it yet.

newbieteach 09-07-2013 05:31 PM

We now have Windows 7 and we are having lots of problems with the Smartboards. It's ridiculous. I wish I had some advice for you. I hope you get it fixed soon. : )

LuvTeachng 09-09-2012 03:50 PM

I'd go to the SmartTech website and post in their technical support forum. http://exchange.smarttech.com/forum.html

uces 09-09-2012 03:17 PM

My smartboard worked great at the end of last year. Before school started this year, I got a new computer running Windows 7, now my pens will not work on anything but notebook. I know the pens are being recognized; they work in notebook and make little dotted lines until picked up from board on websites. Any suggestions?




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 07:52 AM.

Copyright © 2019 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net