ProTeacher Community

ProTeacher Community (http://www.proteacher.net/discussions/index.php)
-   Town Hall (http://www.proteacher.net/discussions/forumdisplay.php?f=5)
-   -   I'm not able to post. (http://www.proteacher.net/discussions/showthread.php?t=596065)

Haley23 12-22-2017 09:42 AM

I'm not sure if this is what you're doing when you mean reloading, but I was getting that message yesterday and what I did was copy my message, go to "create thread" again, quickly paste it, and then quickly submit it. It seems that the problem is related to the time spent trying to create the post in the first place- if you spend "too long" typing the post it won't work (I'm sure this is related to the post order/time stamp problem). I'm guessing that you were able to do this post because it's only a couple of sentences and you wrote it quickly enough to get through.

Munchkins 12-22-2017 10:06 AM

Thanks.
 
It was fine just now, and I took my time responding. Guess PT is just quirky lately! Thanks for the suggestion- I will try that if it happens again.

Munchkins 12-22-2017 04:55 PM

I'm not able to post.
 
1 Attachment(s)
I'm getting a token message when I try to post. What should I do? :(
Reloading doesn't work. Thank you!


All times are GMT -8. The time now is 02:39 PM.

Copyright © ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net