iPhone 5 to 6 tech question - ProTeacher Community


Home Join Now Search My Favorites
Help


      Teachers' Lounge


iPhone 5 to 6 tech question

>

Reply
 
Thread Tools
CatLove's Avatar
CatLove CatLove is offline
 
Joined: Feb 2011
Posts: 10,334
Senior Member

CatLove
 
CatLove's Avatar
 
Joined: Feb 2011
Posts: 10,334
Senior Member
iPhone 5 to 6 tech question
Old 12-05-2017, 06:32 PM
  #1

So I just upgraded from a 5 to a 6. When I use my new Sim card in my new phone no carrier shows up, it says no service in top left-hand corner. I put my old Sim card in my new phone it shows up.

Can I just use my old SIM card? Why might my new one not work?


CatLove is offline   Reply With Quote

Join the conversation! Post as a guest or become a member today. New members welcome!

Reply

 

>
Teachers' Lounge
Thread Tools




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 10:38 AM.

Copyright © 2017 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net
0