Missing "post a message" - ProTeacher Community




Home Join Now Search My Favorites
Help


      BusyBoard

Missing "post a message"

>

Reply
 
Thread Tools
mrsb12247's Avatar
mrsb12247 mrsb12247 is offline
 
Joined: Feb 2009
Posts: 956
Senior Member

mrsb12247
 
mrsb12247's Avatar
 
Joined: Feb 2009
Posts: 956
Senior Member
Missing "post a message"
Old 08-28-2013, 03:06 PM
 
Clip to ScrapBook #1

Trying to post a message to the Social Studies board but the link to post a message is missing. Is anyone else having an issue with any other page?


mrsb12247 is offline   Reply With Quote

jjwires jjwires is offline
 
Joined: Jun 2007
Posts: 4,087
Senior Member

jjwires
 
Joined: Jun 2007
Posts: 4,087
Senior Member

Old 08-28-2013, 03:08 PM
 
Clip to ScrapBook #2

I think they shut that board down, but you can read old messages.
jjwires is offline   Reply With Quote
mrsb12247's Avatar
mrsb12247 mrsb12247 is offline
 
Joined: Feb 2009
Posts: 956
Senior Member

mrsb12247
 
mrsb12247's Avatar
 
Joined: Feb 2009
Posts: 956
Senior Member
need to read directions!
Old 08-28-2013, 03:10 PM
 
Clip to ScrapBook #3

Yep! They did. Thanks...guess I have to follow directions too!
mrsb12247 is offline   Reply With Quote

Join the conversation! Post as a guest or become a member today. New members welcome!

Reply

 

>
BusyBoard
Thread Tools




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 08:25 PM.

Copyright © 2019 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net