Chat mistake - ProTeacher Community




      
Home Join Now Search My Favorites
Help


      Teachers' Lounge


Chat mistake

>

Reply
 
Thread Tools
mom23kids's Avatar
mom23kids mom23kids is offline
 
Joined: Feb 2008
Posts: 10,674
Senior Member

mom23kids
 
mom23kids's Avatar
 
Joined: Feb 2008
Posts: 10,674
Senior Member
Chat mistake
Old 04-08-2020, 04:35 PM
  #1

ugh... Sorry I just left without saying good by.. I tried to change my avatar and then eveything froze.. I clicked all over the place and nothing!!! Nice chatting though!!


mom23kids is offline   Reply With Quote

GraceKrispy's Avatar
GraceKrispy GraceKrispy is offline
 
Joined: Jul 2007
Posts: 39,834
Blog Entries: 1
Senior Member

GraceKrispy
 
GraceKrispy's Avatar
 
Joined: Jul 2007
Posts: 39,834
Senior Member

Old 04-08-2020, 04:37 PM
  #2

I was wondering what happened to you!! Sorry it froze! When that happens, I can usually click on the refresh tab (to reload the entire web page) and that works. Chat is glitchy. Thanks for coming by!
GraceKrispy is offline   Reply With Quote
mhugs mhugs is offline
 
Joined: Jul 2008
Posts: 12,566
Senior Member

mhugs
 
Joined: Jul 2008
Posts: 12,566
Senior Member
same thing
Old 04-08-2020, 04:38 PM
  #3

same thing happened to me....
mhugs is offline   Reply With Quote

Join the conversation! Post as a guest or become a member today. New members welcome!

Reply

 

>
Teachers' Lounge
Thread Tools




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 01:11 AM.

Copyright © 2019 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net
2