Frontline - ProTeacher Community




Home Join Now Search My Favorites
Help


      Substitute Teachers

Frontline

>

Reply
 
Thread Tools
CC96 CC96 is offline
 
Joined: Sep 2016
Posts: 170
Full Member

CC96
 
Joined: Sep 2016
Posts: 170
Full Member
Frontline
Old 11-18-2019, 01:20 PM
 
Clip to ScrapBook #1

Anyone else having problems getting into Frontline today?


CC96 is offline   Reply With Quote

mrsd5's Avatar
mrsd5 mrsd5 is offline
 
Joined: Sep 2014
Posts: 3,426
Senior Member

mrsd5
 
mrsd5's Avatar
 
Joined: Sep 2014
Posts: 3,426
Senior Member

Old 11-18-2019, 06:52 PM
 
Clip to ScrapBook #2

Not today. But I did this weekend.
mrsd5 is offline   Reply With Quote
vanvic's Avatar
vanvic vanvic is offline
 
Joined: Jun 2009
Posts: 687
Senior Member

vanvic
 
vanvic's Avatar
 
Joined: Jun 2009
Posts: 687
Senior Member
I logged on and they
Old 11-19-2019, 04:59 PM
 
Clip to ScrapBook #3

Said they were updating info. So I had to redo my password etc.
vanvic is offline   Reply With Quote
subasaurus subasaurus is offline
 
Joined: Mar 2014
Posts: 658
Senior Member

subasaurus
 
Joined: Mar 2014
Posts: 658
Senior Member

Old 11-20-2019, 11:14 AM
 
Clip to ScrapBook #4

They're doing a username/password update. Had to do it last week.

You're going to need to change your login info now.

Not sure why they decided to do it.
subasaurus is offline   Reply With Quote
SubMan SubMan is offline
 
Joined: Feb 2013
Posts: 1,580
Senior Member

SubMan
 
Joined: Feb 2013
Posts: 1,580
Senior Member

Old 11-24-2019, 08:41 PM
 
Clip to ScrapBook #5

Perhaps one of your districts has upgraded to the new "Insights" platform that integrates all of the Frontline products with a single sign on. For subs it's more of an annoyance than anything else. Source: One of my districts upgraded to the "Insights" platform earlier this year and I needed to "upgrade" my username and password.


SubMan is offline   Reply With Quote
bodhimom bodhimom is offline
 
Joined: Oct 2019
Posts: 99
Full Member

bodhimom
 
Joined: Oct 2019
Posts: 99
Full Member

Old 11-26-2019, 11:00 AM
 
Clip to ScrapBook #6

I've never needed to do this. I've only had problems when starting work at a district. Never after I'm "established." I think it must be a district thing. I logged on when I read about this and was fine.
bodhimom is offline   Reply With Quote

Join the conversation! Post as a guest or become a member today. New members welcome!

Reply

 

>
Substitute Teachers
Thread Tools




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 06:57 PM.

Copyright © 2019 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net