PT problems, just me? - ProTeacher Community




      
Home Join Now Search My Favorites
Help


      Teachers' Lounge


PT problems, just me?

>

Reply
 
Thread Tools
amiga13's Avatar
amiga13 amiga13 is offline
 
Joined: Feb 2014
Posts: 17,694
Senior Member

amiga13
 
amiga13's Avatar
 
Joined: Feb 2014
Posts: 17,694
Senior Member
PT problems, just me?
Old 01-03-2020, 08:27 AM
  #1

I’m having a tough time here at PT. When I scroll down, posts disappear. Then when I scroll back up, the top posts are gone.

I’ve checked many other sites and never have this problem. I’ve done a hard restart on my iPad, no help.

Is anyone else having trouble? Suggestions?

ETA same problem on old iPad. Help!



Last edited by amiga13; 01-03-2020 at 08:48 AM..
amiga13 is offline   Reply With Quote

Munchkins's Avatar
Munchkins Munchkins is online now
 
Joined: Nov 2010
Posts: 16,531
Senior Member

Munchkins
 
Munchkins's Avatar
 
Joined: Nov 2010
Posts: 16,531
Senior Member
Mine is ok...
Old 01-03-2020, 08:33 AM
  #2

Maybe you could log out and log back in? Just make sure you know your password!

My FB was acting weird like that, where it was like I only had limited posts I could see, but PT is ok.

Hope it straightened out- I have nightmares where I canít get on PT!
Munchkins is online now   Reply With Quote
arsabl's Avatar
arsabl arsabl is offline
 
Joined: Mar 2010
Posts: 2,061
Senior Member

arsabl
 
arsabl's Avatar
 
Joined: Mar 2010
Posts: 2,061
Senior Member
PT problems
Old 01-03-2020, 08:56 AM
  #3

Iím having a similar problem. I closed the PT tab and opened a new one. Sometimes the redirects get messed up, but this didnít help.
arsabl is offline   Reply With Quote
ZipLine's Avatar
ZipLine ZipLine is online now
 
Joined: May 2009
Posts: 6,405
Senior Member

ZipLine
 
ZipLine's Avatar
 
Joined: May 2009
Posts: 6,405
Senior Member

Old 01-03-2020, 09:00 AM
  #4

Reboot your iPad.
ZipLine is online now   Reply With Quote
hand's Avatar
hand hand is offline
 
Joined: Jul 2010
Posts: 4,888
Senior Member

hand
 
hand's Avatar
 
Joined: Jul 2010
Posts: 4,888
Senior Member

Old 01-03-2020, 09:06 AM
  #5

I havenít had trouble with PT, however I have with Facebook and other sites. A restart didnít help me. I went to the iPad settings and cleared the history and cookies. This seemed to solve my problems.


hand is offline   Reply With Quote
Keltikmom's Avatar
Keltikmom Keltikmom is online now
 
Joined: Mar 2013
Posts: 9,582
Senior Member

Keltikmom
 
Keltikmom's Avatar
 
Joined: Mar 2013
Posts: 9,582
Senior Member
PT problems
Old 01-03-2020, 09:16 AM
  #6

I had the same issue all day yesterday and it’s still going on. I just rebooted....will see if this helps.

Hours later...still a problem. And it locks my internet so I can’t go anywhere else.

Last edited by Keltikmom; 01-03-2020 at 02:31 PM..
Keltikmom is online now   Reply With Quote
SoCalTeach's Avatar
SoCalTeach SoCalTeach is offline
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,459
Senior Member

SoCalTeach
 
SoCalTeach's Avatar
 
Joined: Aug 2005
Posts: 1,459
Senior Member

Old 01-03-2020, 09:17 AM
  #7

I havenít had trouble with PT, but Facebook stops loading for me. Iíve deleted the app and added it back but doesnít help.
SoCalTeach is offline   Reply With Quote
cvt's Avatar
cvt cvt is offline
 
Joined: Jun 2007
Posts: 9,584
Senior Member

cvt
 
cvt's Avatar
 
Joined: Jun 2007
Posts: 9,584
Senior Member
PT problems
Old 01-03-2020, 10:23 AM
  #8

I have problems with PT on my computer. A message box keeps popping up that tells me there is a problem and asks if I want to exit. Everything freezes until I press the "continue" button. After 30 seconds the box appears again. Pretty annoying. I have rebooted my computer, but I think it's a bug on the PT site.
cvt is offline   Reply With Quote
Renea's Avatar
Renea Renea is offline
 
Joined: Jan 2006
Posts: 11,898
Senior Member

Renea
 
Renea's Avatar
 
Joined: Jan 2006
Posts: 11,898
Senior Member

Old 01-03-2020, 11:31 AM
  #9

I get the spinning wheel of death when Iím on PT and creating a post. Only PT. Itís really no big deal.
Renea is offline   Reply With Quote
Haley23 Haley23 is online now
 
Joined: Jul 2012
Posts: 6,896
Senior Member

Haley23
 
Joined: Jul 2012
Posts: 6,896
Senior Member

Old 01-03-2020, 02:36 PM
  #10

For whatever reason it's working fine now, but there was a LONG period of time where I could only use PT properly if I chose "incognito mode" on my computer. I have no idea why that solved it but I'm very glad I figured that out as I would have had no way to post to see what the issue was! On my regular browser it would take me to the home page, but then when I tried to click on any threads I'd get an error message. So not quite the same issue but maybe logging in on incognito mode will help you too?


Haley23 is online now   Reply With Quote
Sbkangas5's Avatar
Sbkangas5 Sbkangas5 is offline
 
Joined: Aug 2012
Posts: 6,681
Senior Member

Sbkangas5
 
Sbkangas5's Avatar
 
Joined: Aug 2012
Posts: 6,681
Senior Member

Old 01-03-2020, 03:43 PM
  #11

I'm constantly getting the message "a webpage is slowing down your browser" and pt is the only thing I have open. I've tried a restart and everything. It's getting really annoying, but I'm glad I'm not the only one having some issues. It's been happening for two days.
Sbkangas5 is offline   Reply With Quote

Join the conversation! Post as a guest or become a member today. New members welcome!

Reply

 

>
Teachers' Lounge
Thread Tools




Sign Up Now

Sign Up FREE | ProTeacher Help | BusyBoard

All times are GMT -8. The time now is 05:14 PM.

Copyright © 2019 ProTeacher®
For individual use only. Do not copy, reproduce or transmit.
source: www.proteacher.net
10